Навигација

Листа подносилаца пријаве на Јавном конкурсу за издавање дозвола за пружање медијске услуге телевизијског емитовања и медијске услуге радија путем терестричког дигиталног односно аналогног преноса, чије су пријаве потпуне и поднете у предвиђеном року

Савет Регулаторног тела за електронске медије, на седници одржаној дана 08. августа 2018. године, донео је одлуку да се објави Листа подносилаца пријаве на Јавном конкурсу за издавање дозвола за пружање медијске услуге телевизијског емитовања и медијске услуге радија путем терестричког дигиталног односно аналогног преноса, објављеног у Службеном гласнику Републике Србије, број 31, дана 27.04.2018. године и допуне Јавног конкурса објављене у Службеном гласнику Републике Србије, број 37, дана 11.05.2018. године чије су пријаве потпуне и поднете у предвиђеном року. Листа подносилаца потпуних пријава поднетих у предвиђеном року, објављује се по зонама расподеле (allotment) односно по зонама покривања за које је јавни конкурс расписан.

Листа подносилаца пријава које су потпуне и поднете у предвиђеном року објављена је у Службеном гласнику Републике Србије број 62, од 10. августа 2018.

Back to top