Navigacija

Savet REM-a drugi put odgovorio CINS-u — pametnom jednom dovoljno!

Poštovana gospodo iz CINS-a,

Vi ste upravo uspeli da kažete da je razlog objavljivanja falsifikovanog izveštaja to što vam nismo odgovarali na pitanja???!!! Interesantan pristup, za koji, takođe, zaslužujete nagradu. Ko vam ne odgovori na pitanje, vi mu nešto izmislite.

I još se onda čudite: „Kako su uspeli da nam pošalju izveštaj koji među zaključcima ima suprotne zaključke nama dostupnim.“

Stvarno misteriozno. Zvanični izveštaj, zaveden i potpisan, razlikuje se od vašeg uradka?! Još jednu nagradu ste zaslužili. Za prenemaganje onih koji su uhvaćeni u laži, a zatim i za najsjajnije pitanje koje je, posle svega, moguće postaviti: „Kako je moguće da postoje dva identična dokumenta sa potpuno različitim zaključcima? “ Pa stvarno? Odgovorite vi nama.

Kako je moguće da objavite izmišljotinu, a onda da se još i pravite ludi kada vam dostavimo zvanični dokument, overen, zaveden i potpisan? I da sve bude još smešnije, uplašite se da sve to – to što smo vam dostavili pravi izveštaj - nije „provokacija“ i pokušaj da vas nateramo da nam otkrijete „izvor“?! Ne brinite, ne zanima nas ko je, za vas, bio falsifikator, pošto je to, od trenutka kada ste uhvaćeni u laži, nebitno. Vi se bavite njim, nećemo mi.

A kada je reč o vašim zahtevima, uputite ih zvanično.

I slobodno ponovo nešto izmislite, ako ne odgovorimo na vreme.

Taman za još jednu nagradu.

P.S. Molimo vas da obavestite Branka Čečena da je mogao, pošto se već toliko diči svojim „istraživačkim novinarstvom“, i da istraži kako se REM finansira, i to pre nego što odlučno izjavi da nas finansiraju građani. I na Googlu je, samo da je hteo, mogao da vidi da nas niti finansiraju građani, niti da imamo bilo kakve veze sa budžetom, osim što u njega uplaćujemo. Ostalo neka proba da sazna sam. Nije teško.

Savet REM-a

Back to top