Навигација

Савет РЕМ-а други пут одговорио ЦИНС-у — паметном једном довољно!

Поштована господо из ЦИНС-а,

Ви сте управо успели да кажете да је разлог објављивања фалсификованог извештаја то што вам нисмо одговарали на питања???!!! Интересантан приступ, за који, такође, заслужујете награду. Ко вам не одговори на питање, ви му нешто измислите.

И још се онда чудите: „Како су успели да нам пошаљу извештај који међу закључцима има супротне закључке нама доступним.“

Стварно мистериозно. Званични извештај, заведен и потписан, разликује се од вашег урадка?! Још једну награду сте заслужили. За пренемагање оних који су ухваћени у лажи, а затим и за најсјајније питање које је, после свега, могуће поставити: „Како је могуће да постоје два идентична документа са потпуно различитим закључцима? “ Па стварно? Одговорите ви нама.

Како је могуће да објавите измишљотину, а онда да се још и правите луди када вам доставимо званични документ, оверен, заведен и потписан? И да све буде још смешније, уплашите се да све то – то што смо вам доставили прави извештај - није „провокација“ и покушај да вас натерамо да нам откријете „извор“?! Не брините, не занима нас ко је, за вас, био фалсификатор, пошто је то, од тренутка када сте ухваћени у лажи, небитно. Ви се бавите њим, нећемо ми.

А када је реч о вашим захтевима, упутите их званично.

И слободно поново нешто измислите, ако не одговоримо на време.

Таман за још једну награду.

П.С. Молимо вас да обавестите Бранка Чечена да је могао, пошто се већ толико дичи својим „истраживачким новинарством“, и да истражи како се РЕМ финансира, и то пре него што одлучно изјави да нас финансирају грађани. И на Googlu је, само да је хтео, могао да види да нас нити финансирају грађани, нити да имамо било какве везе са буџетом, осим што у њега уплаћујемо. Остало нека проба да сазна сам. Није тешко.

Савет РЕМ-а

Back to top