Навигација

222. ванредна седница

Ванредне седнице Савета

Савет Регулаторног тела за електронске  медије на 222. ванредној седници одржаној 9. фебруара 2015. године донео је следеће одлуке:

  • Даје се сагласност емитеру Удружењу грађана  „Хелпх“ из Младеновца, ул. Мала Врбица бр. 60 – РАДИО ХЕЛП, на извршену промену власничке структуре тако што су из удружења иступили досадашњи оснивачи Mиломир Милићевић, Гордана Милићевић и Вељко Милићевић па су након иступања, оснивачи емитера РАДИО ХЕЛП Јелена С. Минић, Александар Грчић и Томислав Расулић.
  • Издаје се дозвола на захтев „VTV ComNet“ д.о.о. Суботица, ул. Арсенија чарнојевића 3- ТВ Бечеј, сходно члану 83. Закона о електронским медијима.
  • Даје се сагласност пружаоцу медијске услуге удружењу Центар за тренинг и едукацију из Новог Сада, ул. Иве Андрића бр. 3 – РАДИО ТИСА на промену власничке структуре тако што су из друштва иступити досадашњи оснивачи Александар Марић, Станко Лазендић, Здравко Вулин, Мирослав Зубац, Јелена Станић, Сандра Лазендић, Небојша Петровић, Ивана Петровић, Љубица Матић и Милан Лазендић, па су након иступања, оснивачи пружаоца медијске услуге РАДИО ТИСА Милош Лончар, Дејан Шпаровић, Саша Видачек, Ивана Симин и Никола Карановић.
  • Одобрава се промена идентификационог знака РАДИО ТИСА у нови идентификациони знак „NAŠ RADIO 107,8 MHz “;

 

  • Даје се позитивно мишљење на Правилник о изменама и допунама правилника о преласку са аналогног на дигитално емитовање програма и приступу мултиплексу.
Back to top